Horaires d'ouverture :
Du Lundi au Vendredi : 9h30 -12h / 14h-18h
Le Samedi : 9h30 - 12h

Our Products

Fine foods

We have selected for you a few preserves produced by local artisans who create exquisite fish soups and delicious foods to accompany pre-dinner drinks, or to eat as either a starter or main course, such as our mackerel rillettes or marinated mackerel. The main ingredients of these products come from local farmers and regional fishermen.
The products are entirely hand-made and do not contain any colourants or preservatives.

Citrons

Nos citrons proviennent d’un producteur local, alliant écoresponsabilité et qualité de produit.


Exclusivité Boutique.

LA CAVE

Nous avons plusieurs produits à vous proposer à la boutique tel que des vins, des bières mais aussi des cidres.

Parfait pour accompagner coquillages et crustacés, sans oublier nos huîtres bien sûr.


Exclusivité Boutique

LE TRIO DE ST-JACQUES

Ce Trio de St Jacques, allie trois différentes rillettes à base de Saint-Jacques.

  • Saint Jacques & Algues
  • Saint Jacques au Chorizo
  • Saint Jacques & Foie gras

Il n’y a plus qu’à tartiner !


Exclusivité Boutique

Mackerel rillettes

Using a tasty, traditional hand-made recipe. Mackerel rillettes are made with 60% fresh mackerel bought from the English Channel fish markets and prepared in their kitchens. They are an ideal accompaniment for pre-dinner drinks spread on toast with a drop of lemon juice.

Mackerel traditional muscadet

Marinated in the traditional way with Muscadet white wine. Mackerel comes from the English Channel fish markets, we then fillet, cook and prepare the fish before putting it in jars by hand. This delicious, traditional Muscadet marinade recipe uses a blend of delicious fresh produce, for the ingredients of the marinade as well as the mackerel. Exquisite on its own, or with a bit of butter on rustic bread. Mackerel also makes an ideal starter or main course that can be accompanied with a salad.

Mackerel with tomato sauce

Marinated in the traditional way with tomato sauce. mackerel comes from the English Channel fish markets, we then fillet, cook and prepare the fish before putting it in jars by hand. This delicious, traditional Muscadet marinade recipe uses a blend of delicious fresh produce, for the ingredients of the marinade as well as the mackerel. Exquisite on its own, or with a bit of butter on rustic bread. Our mackerel also makes an ideal starter or main course that can be accompanied with a salad. Our mackerel can be eaten cold or hot with rice.

Nos Rillettes Festives

Savoureuses recettes traditionnelles et artisanales de rillettes.

Idéales en apéritif sur des toasts de pain grillé avec une gouttes de citron.

Nos Sauces

Découvrez nos sauces : Mayonnaise & Aïoli doux.

Idéales pour accompagner coquillages et crustacés.


Exclusivité Boutique.

Nos Soupes et Veloutés

Recettes artisanales, confectionnées à partir de la pêche locale. Les soupes sont garanties éviscérées pour obtenir une soupe de très grande qualité (sans amidon, sans épaississant, sans colorant ni additif).

Ces différentes sortes de soupes sont à déguster nature, avec des croûtons, de la rouille ou du fromage râpé.

ROUILLE

Notre rouille se déguste dans une soupe bien chaude, nature, avec des croûtons ou encore du fromage râpé, c’est un délice.

Pensez à utiliser la sauce rouille sur des toasts pour l’apéritif.

Vous pouvez aussi utiliser la sauce rouille pour vos plats de poissons blancs cuits au court bouillon.


Exclusivité Boutique.

TOASTS

Les toasts de baguette croustillants et dorés vont satisfaire tous les instants gourmands de la journée : Entrée, apéritif, salade … Nappés de rillettes, de rouille à la provençale, et de toutes vos idées. Les toasts de baguette croustillants transforment les repas en instant de fête.


Exclusivité Boutique.